Țigările electronice te ajută să renunți la fumat exact așa cum vibratoarele te ajută să renunți la sex.
Teoretic, poți să consideri că te-ai îmbrăcat smart casual dacă ai pe tine un trening și ții o carte în mână.
Răspunsul la întrebarea “Ce miroase așa bine?” e aproape de fiecare dată “ceapă călită”.
Conform fizicii cuantice, realitatea e influențată de simpla observare a unui fenomen. Cel mai bun exemplu sunt muncitorii care îți lucrează în casă. Dacă stai cu ochii pe ei, lucrează mai bine.
E ciudat să vezi cupluri care se sărută pasional în apa mării. E și mai ciudat că unii fac sex în apă. Și nu doar pentru că e evident pentru toți cei de pe plajă ce se întâmplă acolo, ci pentru că n-am înțeles niciodată cum pot oamenii să facă dragoste într-o toaletă.
Dacă râsul ar îngrășa, numele meu de scenă ar fi “dieta keto”.
Când eram la școală și mi se cerea să explic ceva “cu cuvintele mele”, nu spuneam niciodată nimic, pentru că eu nu inventasem nici un cuvânt.
Un studiu despre mâncarea nesănătoasă a descoperit că un hotdog îți scurtează viața cu 36 de minute. Dar nu spune de unde se iau acele minute. Dacă sunt 36 de minute de stat la coadă la ANAF sau privit Splash, vedete la apă, atunci hotdogul ăla merită mâncat și dacă nu ți-e foame.
Unii sâni arată mai bine în sutien decât în afara lui. Contextul contează, că nu-i la fel să vezi sâni goi la mare sau la gară, dar observația rămâne valabilă. În sutien, sânul are potențialul de a fi în orice fel. Ferm, flasc, formidabil, frumos, fandosit, fercheș, fascinant, figurant, felurit. Dezgolit, e limitat la a fi într-un singur fel. Copiii sunt similari sânilor. Când sunt mici, pot fi orice. Avocați, doctori, ingineri, profesori, artiști, manageri, orice. Crescuți, majoritatea sunt limitați la un singur atribut și, în general, provoacă reacții dezamăgite de tipul “ah... e taximetrist”. La fel ca la sâni, și la copii e o raritate să ai doi identici.
Adevărata loterie a vaccinurilor e că poți să faci boala sau să mori chiar dacă te-ai vaccinat.
despre cât de ciclică e moda
Blugii de mamă, adică blugii cu talie înaltă, erau super la modă când eram eu mic. Apoi au lipsit o perioadă și acum sunt iar la modă.
Plasele din material textil erau super la modă când eram eu mic. Apoi au lipsit o perioadă, înlocuite de cele de plastic, iar acum sunt din nou la modă, din rațiuni ecologice.
Săpunul solid, precum cel de casă, era foarte în vogă când eram eu mic. Apoi a intrat într-un con de umbră, fiind preferat săpunul lichid, care era mai fancy pentru că era proaspăt inventat. Acum săpunul solid e din nou foarte căutat, mai ales cel artizanal. La fel a pățit și pâinea de casă, care a fost o vreme înlocuită de cea la pungă, feliată.
Când eram eu mic, era super la modă să bați copiii. Chiar dacă nu erau ai tăi. Tata mi-a spus că l-a pocnit odată pe unu doar pentru că rupea ceva flori de pe marginea trotuarului. Moda asta încă nu a revenit. Încă.
—————
Să știi că oamenii te judecă în funcție de activitatea ta online. Dacă vrei să pari amuzant, poți oricând să distribui postarea asta. Numa’ zic (și las aici un buton de share).