Pe poartă scrie “Câine rău!“. Dar câinele din spatele ei nu face decât să-și apere teritoriul. Teoretic, e un câine bun. Uneori, e bine să fii rău. Alteori, e rău să fii bun. Viața de câine e complexă și are multe aspecte. Întrebarea care se ridică în această situație este: De unde știe Moș Cățel dacă un câine e rău sau bun și cum decide dacă să-i aducă un cadou sau nu?
Suntem în 2021 și încă există femei care se definesc în totalitate în raport cu bărbații lor. De exemplu: doamna Crăciun.
Când ești mic, participi fără știrea ta la Secret Santa. Când ești mare, participi fără voia ta. Aceasta este diferența.
Și anul acesta, Crăciunul Ortodox pică deodată cu Crăciunul Catolic.
Partea mea preferată la Crăciun este că, deși e ziua de naștere a lui Iisus, eu sunt cel care primește cadouri.
Masa de Crăciun = volumul de Crăciun x densitatea de Crăciun. Iată că, în sfârșit, mă ajută la ceva orele de fizică din liceu.
Dacă există Paștele Cailor, ar trebui să existe și Crăciunului Cailor. Așa ar fi corect.
E ciudată luna asta. Unii oameni mai au o grămadă de lucru, alții sunt deja în vacanță și sărbătoresc omicronrevelionul.
Poți să ștergi istoricul browserului cât vrei, pentru că internetul știe exact la câte ore de clipuri cu câini îmbrăcați în haine de oameni te-ai uitat. Mă rog… m-am uitat.
Dacă extratereștrii au o navă mamă, ar trebui să aibă și o navă tată.
Se numește baston telescopic pentru că, dacă ești lovit cu el peste cap, vezi stele.
Toată lumea de întreabă CE faci de Revelion, dar nimeni nu te întreabă DE CE faci ce faci de Revelion.
În caz că decid să iau o scurtă vacanță de la ierbosofii și nu mai trimit mail săptămâna viitoare, îți urez de pe acum Un An* Nou** Fericit***!
*oferta este supusă unor termene și condiții, întrucât perioada numită generic “an“ poate suferi diverse interpretări
**noțiunea de “nou“ este una metaforică, întrucât suntem cu toții conștienți că nu se schimbă absolut nimic în lume doar pentru că se schimbă o cifră din calendar
***fericirea fiind un concept subiectiv, urarea nu promite nimic concret și este astfel scutită de garantarea rezultatelor
Un caine, ca sa fie bun, trebuie sa fie rau. Paradoxal (sau nu), acelasi lucru e valabil, in contextul pandemiei, si cu oamenii: daca esti negativ, asta e de fapt un lucru pozitiv.